tiistai 19. tammikuuta 2016

..eipä kehumista...

..tekeleiden suhteen. Taas pari tylsää sukkaparia...
 ..ekaluokkalaiselle sinikirjavaa Kirjo-Pirkkaa  - koko 34, menekki 56 g - ja

myyjäiskoppaan miehen sukat  - koko 42/43, kahta eriväristä Fabelia, menekki 92 g.
Molemmat sukat on neulottu kakkosen puikoilla.

Jotenkin on takki tyhjillään uusien neulomusten aloittamisen suhteen, ei vaan ota lähteäkseen...

Juniori toi minulle eilen kassillisen Novitan Metsoa tarkoituksenaan saada itselleen neulepaita. Oli ostanut langat jo aikaa päivää ja aloittanut neuleenkin,  mutta kädetpä eivät kestäneetkään akryylilangan neulomista. No nyt  aloitus  on minun puikoillani, saa nähdä kuinka tässä lopulta käy - akryylilanka ei ole ollut koskaan neulelankojeni suosikkilistalla. Mikäli jotain valmistuu niin siitä näkynee tuloksia täällä myöhemmin.

 Metsojen kylkiäisenä poika toi minulle vyyhden  itse kehräämäänsä lankaa.
Tämä on koostumukseltaan 70% merinoa ja 30 % seacellia, ihanan pehmoista vaikkapa muhkeaksi  kauluriksi - siihen luulen tämän 192 g riittävän.  Tuskin maltan odottaa että pääsen laittamaan puikoille.....

Tämmöisissä merkeissä vietän pakkaspäivää. Ihanaa  kun maisema on  kaunis kuin postikortissa ja aurinko paistaa. Kyllä tämä tästä!!

- ievastiina

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän sulla menee, mulla takkuaa vieläkin se samainen paidan tekele. Jos suoraan sanon, ei vois vähempää kiinnostaa! Ihanan väristä lankaa olet saanut. Kauniita päiviä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! No hyvin ja hyvin.....En tiiä vielä mitä tuosta Metso-paidasta tuleepi. Voi olla että tulee purkutuomio koko höskälle mutt se on sen ajan murhe....

      Poista