lauantai 26. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä!

Aamuinen lumisade on enää muisto vain ja aurinko pilkottelee pilvien lomasta. Ihmeellinen vaikutus vähäiselläkin valoisuudella saati sitten auringolla.

Jos nyt pyhinä saisi käsitöistä kiinni ihan eri otteella kuin viime päivinä.   Tosin, saatoin  kuluneella viikolla loppuun aiemmin mainitsemani Unikko-tyynyn. Nyt tuota tyynyä katsellessani tuntuu kuin olisin palannut ajassa taaksepäin monta kymmentä vuotta, tuli ihan mummolafiilikset. Mutta tykkään unikoista niin paljon ja menee vielä aikaa ennen kuin pääsen ihastelemaan niitä kukkapenkistäni  joten  - olkoon menneeksi tämän kerran....
Tämä kävisi tietenkin myös pääsiäiskukasta, mutta varmuuden vuoksi ostin keltaisia tulppaaneita pari nippua, keltainen  kun valaisee harmaammankin päivän.

Siispä toivottelen iloa ja valoa pääsiäiseenne!

- ievastiina

10 kommenttia:

 1. Oikein hyvää pääsiäistä sinullekin! Ihana unikkotyyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin Sinulle! Kivalta näyttää tyyny minustakin, tuskin lienee kovin laadukas kun langat ovat akryyliä, mutta aikansa kutakin....

   Poista
 2. Ihana tyyny! Unikot ovat kauniita niin penkissä kuin tyynyssäkin.
  Pyhän jatkoja sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän mie tuosta tykkään.... Kesäaikaa ja pyhiä siullekin!! ..en tykkää kellon siirrosta.....

   Poista
 3. Ihana unikkotyyny. Narsissit tuo kevään sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sinikka! Ja nyt alkaa jo ulkonakin tuntua kevään tuoksu, kuuluu lokkien kirkuna ja joutsenten törähtely. Ihanaa!

   Poista
 4. Voi että, miten kaunis tyyny. Ja olet vielä saanut sen tehtyä valmiiksi tyynyksi saakka. Teen mielelläni ristipistoja ja kanavatöitä, mutta siihen ne aina jää. Valmiiksi tuotteeksi en niitä koskaan saa tehtyä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Susanna Maalta! Ei kaikkia tule minunkaan tehtyä valmiiksi saakka yhtä kyytiä, nytkin on muutama taulu odottamassa kehystämöön vientiä mutta ei vain tule viedyiksi.

  VastaaPoista