tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kissamaista naistenpäivää!!!


Ostin muutama viikko sitten ristipistoiltavakseni kaksi tarjouksessa ollutta koristetyynyn päällistä. Nyt ensimmäinen tekele on valmis - jopa niin valmis että se on ommeltu kiinni taustakankaaseen ja laitettu tyyny sisälle. Olen siis joutunut tekemään tuttavuutta ompelukoneen kanssa, mikä on aika harvinaista minun  tapauksessani.... Mutta hyvin onnistui sekin koitos....
 
Luulen, että saaja ilahtuu kun tulee mummolaan loppuviikosta ja saa tämän käsiinsä.

Toinen ompelus kuvaa unikoita, tarkoitus on saada siitä aikaan  saman kokoinen, 40 cm x 40 cm - kokoinen tyyny ihan kotisohvalle.  Mutta siitä sitten aikanaan....

En ole aikaisemmin ommellutkaan tuollaista valmispakettia sen enempää kanavatyönä kuin ristipistoinakaan joten nyt on sekin lysti koettu. Helppo ja joutuisa tehtäväksi, sen kun vaan pistelee sen suurempia ajattelematta.

Eilen kävin pitkästä aikaa kampaajalla, joten nyt olisi virtaa vaikka mihin kun ei tarvitse enää kulkea säkki päässä.  Kampaajalla käynti piristää vähintäänkin yhtä paljon kuin auringonpaiste, mutta viimeksi mainittu vain tuntuu olevan kovasti hakusessa.

Titityytä, ystävät! Se tarkoittaa kevättä!!!!

- ievastiina

4 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää! Kiva kisu ja helppo hoitoinen ☺. Pitäskin kaivella ompelukone esille, olis jotain pieniä ompeluksia. Kun vaan malttas, tuon tekeleen kanssa menee aika hyvin.
  Kevättä sinnekkin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tiukka uhraus koiraimmeiseltä ommella kissatyyny! En ihan kohta tee toista......

   Poista
 2. Joskus voi joutua oman mukavuusalueen ulkopuolelle! Kaunis tyyny...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsi! Kiva siitä tyynystä kyllä tuli, ei voi kieltää!

   Poista