torstai 25. elokuuta 2016

...aloittamista vaille valmista...

Tilasin viikonloppuna  Novitalta vähän hypisteltävää
ja tänään  ostin muutaman Lauri-sukkalankakerän K-raudasta (?), lieneekö rautalankaa kun rautakaupasta sai ...
Joka tapauksessa nyt on ryhdistäydyttävä ja ainakin sadepäivinä kaivettava puikot esille ihan tekemisen malliin. Parit lapaset ainoastaan olen saanut väsättyä, kolmannet ovat puikolla. Takkuaa tuo kirjoneule ihan kunnolla, tuntuu  kuin oikeakätisellä olisi kaksi vasenta kättä..

No kai se tästä taas lähtee kun vähän potkii....

Sateen ropinaa teillekkin ken täällä vierailette!

Ievastiina

4 kommenttia:

 1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käännytäänkin jo syyskuiselle viikonlopulle, mutta aurinkoista sellaista myös sinulle! Viime viikonloppuna käytiin poimimassa puolukoita ja sama meiniki taitaa olla tänä viikonloppunakin jos sää sallii. Tänään ainakin oli aivan upea syyspäivä!

   Poista
 2. Ihanat lankakasat! Noissa uusissa kirjavissa seiskaveikoissa on aivan uskomattoman kauniit värit. Vähän niitä hypistelin kaupassa, mutta en vielä ostanut.
  Hauskaa, että rautakaupastakin löytää lankaa. Ovat varmaan ajatelleet, että pitkästyneet vaimot tekevät heräteostoksia miehiään odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novitalaiset Polarikset ovat kyllä aivan ihania, ehtis vaan vielä jossain vaiheessa laitamaan puikoille.. Minulle oli aivan täysi yllätys tuo rautakaupan lankakori, mutta ihan asiaahan se toki on.

   Poista