sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Pieleen meni....

ajatukseni neuloa Keijukaiset tuosta ostamastani Rellanan sukkalangasta. Ihanaa lankaahan se on, mutta kun en riittävän tarkasti tutkinut  ostohetkellä, niin  tuli lievä pettymys. Väriraportti näytti vyydellä huomattavasti pidemmältä mutta  ihan iloista,  pätkävärjättyähän se  kuitenkin on.  Mielestäni pätkävärjätty lanka ja pitsikuvio eivät sovi samaan neuleeseen kun kumpikaan ei  silloin tule esille  edukseen.  Toki on myönnettävä, että aiemmin  yksivärisestä Nallesta neulomani Keijukaisetkaan  eivät  hivele silmääni,  tulos olisi ollut ehkä asteen verran parempi jos olisin neulonut ohuemmilla puikoilla. Mutta se siitä - aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta
 - vai miten se menikään.
Niin. Neuloin siis Rellanasta kahdet lyhytvartiset perussukat . Niistä tuli  aivan ihanan tuntuiset pehmoiset  ja keväiset, valitettavasti vain kuvan väri  ei anna niille oikeutta.
Sen lisäksi että lanka on käsin värjättyä ja superwash-käsiteltyä merinoa, se on polyamidivahvisteista, joten ohuudestaan huolimatta toivon sen olevan myös kulutusta kestävää.  Lankaa kului näihin kahteen pariin vaivaiset 130 g 2,5 mm:n puikoilla neuloen, joten tästä riittää vielä yhteen sukkapariin ja sen taidan laittaa puikoille saman tien. Onhan tässä  karanteenikuplassa oleilussa aikaa ihan kyllästymiseen saakka, miksei sitä käyttäisi vaikka neulomiseen.  Tosin, sen verran aion liikkua ihmisten ilmoilla huomenna, että käyn viemässä valmistuneet sukat postiin  ja yritän siten yllättää niiden saajat.

Toivottavasti näitä aurinkoisia kevätpäiviä on jatkossakin  jo ihan mielialan ylläpitämiseksi. Tämä aika on nyt meille jokaiselle varsin koettelevaa mutta koetetaan jaksaa. Kyllä tästä selvitään!


- ievastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti