torstai 27. helmikuuta 2020

Aurinko lämmittää ihanasti....

..ja räystäältä tipahtelee vesipisaroita. Yöllä on ollut pikku pakkanen, melkeinpä talven kovin sellainen,  mittari näytti peräti -15 vielä aamuvarhaisella. Alkuviikolla satoi  lunta hieman ja  nyt on  maa kauttaaltaan valkoinen

Neulerintamalla ei ole tapahtunut kummempia sitten viime viikon.  Huppari on edelleen puikoilla, miehusta on neulottu ja molempia hihoja aloitettu, vielä menee jokunen päivä ennen kuin tulee valmista:

Tilasin langat  vielä kolmanteen samanlaiseen neuleeseen - Dropsin Nepal mixiä oranssina - niin tytärkin saa oman neuleensa.

Välityönä aloitin neuloa  "Keijukainen"- sukkaa. Mallin on suunnitellut Sari Suvanto ja tämä on "Keijukainen KAL" - yhteisneulontaprojekti yhteistyössä Kuitukeijun Lankapuodin kanssa. Mukana lienee hyvän matkaa toista tuhatta neulojaa. En ole koskaan osallistunut tällaiseen joten minulle  tämä on aivan uutta ja mielenkiintoista.  Ohjekaaviot julkaistaan joka toinen päivä  yhteensä viitenä päivänä. Työ näyttää tällaiselta kun kahden päivän ohjeet on neulottu: Työstän ohjetta Nallesta 3 mm:n puikoilla, näillä näyttäisi tulevan ohjeen mukainen koko 38-40. 
En ole ollut koskaan kovin innokas neulomaan pitsikuvioisia sukkia, mutta yritän viedä ainakin tämän sukkaparin loppuun. Onhan tämä vaihtelua  tämmöiselle perussukkien neulojalle,  mutta en ole vakuuttunut vielä tämän mallin perusteella siitä tuleeko minusta koskaan pitsisukkafania.

Tällaista tänään - nautitaan ihanasta auringosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti